Media

La voz del Viento – Semillas de transición

Jean Luc Danneyrolles, pagès de la Provença francesa i Carlos Pons, documentalista espanyol, organitzen un viatge cap a Granada a la trobada dels moviments socials alternatius, entre agroecologia i canvi de paradigma.

El testimoni viu d’un moviment que creix …
Un altre món es fa possible aquí i ara.

Projectes i persones que apareixen al documental: Mas Franch, Ecollavors, Esporus, Llavors Mare Terra, Ecocolonia Calafou, Dídac S.Costa, 15M, Miquel Vallmitjana, Enric Duran, Cooperativa Integral Catalana, Esther Vivas, entre d’altres.

Via
Esther VivasSemillas del viento [Castellano]
Tags
Show More

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Check Also

Close
Back to top button
Close